Diensten

Een Passende Oplossing Voor Elk Probleem

Ik bied een breed assortiment aan diensten, van simpele webshops voor je nieuwe startup of bestaande bedrijf tot samenwerken aan meer complexe projecten die een maatwerk oplossing vereisen. Kijk eens naar de informatie hieronder of ik heb wat jij zoekt!

Je Eigen Webshop

Begin je net met nieuwe onderneming en heb je een makkelijk leerbare, professioneel E-Commerce platform nodig om je orders, betalingen en verzendingen af te handelen? Zoek niet verder.

Om je het leven makkelijker te maken kan ik je voorzien van de complete oplossing: Een WordPress platform met WooCommerce uitbreiding, hosting van de website, verzorging van de domeinnaam en beveiligde verbinding en zelfs de integratie met een Payment Service Provider voor je online betalingen!

Geïnteresseerd?

Persoonlijke Portfolio

"Iedereen heeft een duidelijke, professioneel ogende website nodig waar ze hun talenten en prestaties aan de wereld kunnen tonen"

Heb je een centrale plek nodig waar je jezelf bekend kunt maken op het internet? Ik kan je voorzien van of statische, eenmalige websites of zelfs content-management systemen zoals WordPress die ik voor je maak en je daarna zelf kunt bijwerken.

Daar bovenop kan ik voorzien in hosting, domein management, backups en beveiligde verbindingen om je persoonlijke portfolio des te professioneler te doen ogen.

Mobiele Apps

Wil je een mobiele app die je onderneming ondersteunt en op beiden Android en iOS werkt? Ik bouw native applicaties voor veel verschillende doeleinden. Ik heb zowel eigen apps als zakelijke gepubliceerd op verschillende omgevingen zoals Apple App Store en Google Play.

Ik heb ervaring met het bouwen van apps voor het weergeven van financiële data, authenticatie, het genereren en scannen van QR-codes, het afhandelen van restaurant orders door middel van online menu's, en nog veel meer.

Heb je iets specifiekers nodig?

Omdat ik gewerkt en ervaring opgedaan heb in veel verschillende velden van de IT kan ik ongetwijfeld een waardevolle contributie leveren aan allerlei IT projecten.

Of het nou gaat om cloud hosting, server systeem architectuur, complexere en gespecialiseerde back-end diensten, code-base architectuur, ik ben hier om te helpen.

Heb je een cool idee voor een onderneming en zoek je naar iemand om het te realiseren? Stuur me een bericht en ik reageer zo snel mogelijk om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Samenwerking