Silvan van der Veen

16 jaar IT ervaring

Van systeemadministratie in de cloud, webdesign en betaalsystemen tot back-end development en team management.

Website of webshop nodig?

Neem een kijkje door mijn werk

Andere diensten & Ervaring

Maatwerk nodig?

Cloud Architectuur

Het opzetten van virtuele machines en beveiligde VPCs bij cloud providers zoals Google en Amazon.

Microservices

Veel, extreem veilige Docker container images gemaakt voor zowel frontend webservices als backend verwerkingslogica.

Kubernetes

Meerdere privé Kubernetes clusters ontworpen die naadloos samenwerken voor een elegante scheiding van acceptatie, productie, frontend en backend.

Betaaldiensten

Brede ervaring met een groot scala aan systemen, diensten en aanbieders in de online banking en mobiele betalingen branches.

Front-End Development

Primair werkzaam met Bootstrap en JQuery voor moderne, professionele websites en gebruikersinterfaces - maar ook ervaren in Meteor en ReactJS.

App Development

Native Android apps voor het operating systeem met het grootste marktaandeel voor smartphones en tablets.

Specificatie

Goed in het beschrijven van systeemspecificaties, beiden functioneel en technisch. Talent voor het begrijpen van complexe systeeminteracties.

Projectmanagement

Jaren van ervaring als project manager van junior, medior en senior developers voor het verspreiden van werkdruk, specificaties en het in teamverband bereiken van deadlines.

Bedrijfsmanagement

In de positie van Chief Technology Officer - het besluiten van bedrijfsstrategie vanuit meerdere invalshoeken, naast technologie.

Betaalsystemen nodig?

Kijk ook eens naar mijn zakelijke projecten
digiwallet.nl
e-plugins.nl
e-facturen.nl
e-acceptgiro.nl
qr-kassa.nl
teleconcept.nl
Testimonials

Wat Klanten Zeggen

"Ik heb samengewerkt met Silvan aan het bouwen van een text filtering applicatie in Python3. Hoewel het een kleine tool is, heeft hij een uitgebreide database server gebouwd om de dataopslagen verwerking te optimaliseren en beveiligen. Hij is getalenteerd en makkelijk om mee te werken. Omdat hij veel ervaring heeft met het bouwen van websites en ontwerpen van databases kregen we de tool zelfs binnen de week af. Hij host ook drie van mijn websites en heeft altijd snel gereageerd op vragen en welke situatie dan ook. Zijn skills en expertise zijn zeer uitgebreid, dus ik zou op hem vertrouwen voor wat voor project dan ook."

Quynh tu Hoang, entrepreneur